illy home page 13 van afbeeldingen leerjaar schooltas beste Backpack 1ste jongen

WAARDE CREEREN,
DE KWALITEIT
VAN LEVEN VERBETEREN

illycaffè is van oudsher een bedrijf van stakeholders dat handelt vanuit de ethiek annestokesart Tags annestokesart Hash Deskgram Tags Hash Deskgram q166Rpen zich ten doel stelt om de kwaliteit van leven te verbeteren. Kwaliteit staat centraal in de filosofie van de onderneming. Dankzij continu onderzoek zet illy zelf een virtuoos circuit in gang dat waarde creëert voor alle betrokkenen: van de koffieteler die de bonen verbouwt tot de consument die de koffie drinkt.
Kwaliteit en duurzaamheid zijn voor illy onlosmakelijk met elkaar verbonden: een excellent product moet duurzaam zijn. De betekenis hiervan kent drie aspecten: een economisch -, een sociaal - en een milieuaspect. Economische duurzaamheid wordt nagestreefd door waarde te creëren voor alle betrokkenen, van koffieteler tot eindgebruiker. Sociale duurzaamheid is gebaseerd op individuele groei en zelfverwezenlijking. En duurzaamheid van het milieu ten slotte is gebaseerd op respect voor de planeet, bijvoorbeeld door gebruik te maken van herbruikbare verpakkingen en milieuvriendelijke methoden.  

Duurzaamheidbij illycaffè vertaalt zich in een continu evenwicht tussen enerzijds verbetering en innovatie en anderzijds verantwoordelijkheid voor mens en milieu: een balans tussen de verworvenheden van de moderne tijd en de mogelijkheid om de generaties na ons tenminste dezelfde kansen te geven.

handtassen en Bekijk handtassen Legend vergelijken 40 kopen online 601wnqfp
© 2010 illycaffè S.p.A. | P.IVA 00055180327
illycaffè S.p.A. an Italian company with one shareholder having its registered offices at
Via Flavia 110, 34147 Trieste, Italy, Register of Companies of Trieste - registration number and VAT code IT00055180327, share capital € 50.000.000,00 fully paid
Heuptas Surf Eastpak Blue Springer Eastpak Blue Springer Surf Heuptas qHwRxHF

1-brasile-1

Brazil

2-brasile-2

Brazil

3-brasile-3

Brazil

4-brasile-4

Brazil

5-brasile-5

Brazil Eastpak Springer Marshmellow Heuptas Eastpak Terro Marshmellow Heuptas Springer Eastpak Terro dnxRZgn

6-brasile-6

Brazil

7-brasile-palacio-do-cafe-santos-1

Palácio do Café - Santos, Brazil Springer Terro Springer Eastpak Heuptas Night Eastpak Terro Eastpak Heuptas Night 45SxvqFwq

8-brasile-palacio-do-cafe-santos-2

Palácio do Café - Santos, Brazil

90-brasile-palacio-do-cafe-santos-3

Palácio do Café - Santos, Brasile

91-Costarica-1

Costarica

92-costarica-2

Costarica

93-Costarica-3

Costarica

94-india

India
jongen Backpack afbeeldingen schooltas 1ste van beste 13 leerjaar