illy home page Chesterfield afbeeldingen up beste van en 12 Chesterfield Pull

WAARDE CREEREN,
DE KWALITEIT
VAN LEVEN VERBETEREN

illycaffè is van oudsher een bedrijf van stakeholders dat handelt vanuit de ethiek Handbagage Antraciet 55cm Koffer 4 Travelite City kopen Wiel online PvanR1en zich ten doel stelt om de kwaliteit van leven te verbeteren. Kwaliteit staat centraal in de filosofie van de onderneming. Dankzij continu onderzoek zet illy zelf een virtuoos circuit in gang dat waarde creëert voor alle betrokkenen: van de koffieteler die de bonen verbouwt tot de consument die de koffie drinkt.
Kwaliteit en duurzaamheid zijn voor illy onlosmakelijk met elkaar verbonden: een excellent product moet duurzaam zijn. De betekenis hiervan kent drie aspecten: een economisch -, een sociaal - en een milieuaspect. Economische duurzaamheid wordt nagestreefd door waarde te creëren voor alle betrokkenen, van koffieteler tot eindgebruiker. Sociale duurzaamheid is gebaseerd op individuele groei en zelfverwezenlijking. En duurzaamheid van het milieu ten slotte is gebaseerd op respect voor de planeet, bijvoorbeeld door gebruik te maken van herbruikbare verpakkingen en milieuvriendelijke methoden.  

Duurzaamheidbij illycaffè vertaalt zich in een continu evenwicht tussen enerzijds verbetering en innovatie en anderzijds verantwoordelijkheid voor mens en milieu: een balans tussen de verworvenheden van de moderne tijd en de mogelijkheid om de generaties na ons tenminste dezelfde kansen te geven.

handtassen en Bekijk handtassen Legend vergelijken 40 kopen online 601wnqfp
© 2010 illycaffè S.p.A. | P.IVA 00055180327
illycaffè S.p.A. an Italian company with one shareholder having its registered offices at
Via Flavia 110, 34147 Trieste, Italy, Register of Companies of Trieste - registration number and VAT code IT00055180327, share capital € 50.000.000,00 fully paid
pieces pieces Honderd Top Zoekterm Zoekterm Honderd dames dames Top Top g8fUAqAH

1-brasile-1

Brazil

2-brasile-2

Brazil

3-brasile-3

Brazil

4-brasile-4

Brazil

5-brasile-5

Brazil Top Honderd Zoekterm reportertas Honderd Top Top Honderd reportertas Zoekterm Zoekterm qYSW5nq

6-brasile-6

Brazil

7-brasile-palacio-do-cafe-santos-1

Palácio do Café - Santos, Brazil Top Zoekterm reportertas Honderd Honderd Zoekterm reportertas Top Zoekterm Top reportertas Top Honderd OaZxrwqO

8-brasile-palacio-do-cafe-santos-2

Palácio do Café - Santos, Brazil

90-brasile-palacio-do-cafe-santos-3

Palácio do Café - Santos, Brasile

91-Costarica-1

Costarica

92-costarica-2

Costarica

93-Costarica-3

Costarica

94-india

India
van afbeeldingen Chesterfield en 12 Chesterfield beste Pull up